Jobmarketing

Team

Regelmatig wordt op kantoor in Deventer de training Jobmarketing gegeven. Deze training is nuttig voor iedereen die op zoek gaat naar ander werk, en daarbij praktische adviezen kan gebruiken. NB: Jobmarketing is géén sollicitatietraining! Ben jij het ook beu om altijd in competitie te zijn met andere sollicitanten? Zou je het fijn vinden om de publicatie van vacatures vóór te zijn? Geef je zoekproces een planmatige, krachtige impuls en word effectiever in het vinden van nieuw werk. Gedurende 3 ochtenden van 09:30 tot 13:00 uur werken we aan de volgende onderwerpen: De levensloop van een vacature; je persoonlijke “2 minutes of fame”; adequaat CV; netwerken, persoonlijke arbeidsmarkt, Sociale Media en presentatie & imago.

De prijs voor 3 dagdelen bedraagt € 475,= exclusief BTW en inclusief materialen en verzorging. Meer weten? Bel of mail dan met Marieke Langenberg, langenberg@adviesinverandering.nl of 06-53 314 967.

NB: Vanaf 4 deelnemers verzorgen we deze training ook graag als in-company variant voor uw bedrijf of afdeling, en op uw locatie. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden.