CV/LinkedIn-sessie

Team

De afgelopen jaren is de arbeidsmarkt in rap tempo veranderd. Oude manieren van solliciteren, die in het verleden nog beproefde methoden waren, werken tegenwoordig niet meer – of geheel anders. Zo is een goed LinkedIn-profiel onmisbaar en worden ook aan een CV andere eisen gesteld dan voorheen. In een individuele CV/LinkedIn-sessie werk je met een loopbaanadviseur intensief aan een adequaat en actueel CV, dat er in 1 oogopslag toe leidt dat de selecteur “getriggerd” wordt om de sollicitant te willen zien en spreken. In een individuele sessie van 1 dagdeel wordt een maatwerk-CV gemaakt dat heel precies is toegeschreven naar het soort werk dat de je in de toekomst wilt gaan veroveren. Alle opleiding en werkervaring wordt tot in de details uitgevraagd en geselecteerd op relevantie voor de toekomstige baan en zoekacties. De cliënt/deelnemer vertelt, de loopbaanadviseur typt.

We formuleren een passende profieltekst dat ook geschikt is voor LinkedIn en het eindresultaat is een geheel nieuw CV. Ook kijken we naar (de congruentie van het CV met) het profiel op LinkedIn en andere social media. We stellen zoekwoorden in en gaan de LinkedIn-functies langs, zodat jij beter gevonden wordt door recruiters. Geschikt voor iedereen die een stevig, actueel en onderscheidend CV en LinkedIn-profiel wil hebben.

Het uitgangspunt van een individuele CV/LinkedIn-sessie is dat je arbeidsmarktklaar bent. Dat wil zeggen dat je weet wat je wilt gaan doen op de arbeidsmarkt, daarover een realistisch beeld hebt, en dat je dit ook “draagt”. We bespreken dat samen vooraf in een (telefonische) intake en we bouwen vervolgens samen 1-op-1 aan je CV, dat gericht is op het soort werk dat je in de toekomst wilt gaan doen. De output is een CV dat voldoet aan de volgende kenmerken:

-        gericht op het veroveren van nieuw werk;
-        in 1 oogopslag oproepen tot “Die wil ik spreken!”
-        juiste taal & key-words;
-        relevantie van opleiding en werkervaring voor het werk dat je wilt gaan doen (geen takenlijstje van wat je in het verleden hebt gedaan!)

Een individuele CV/LinkedIn-sessie kost € 495,= exclusief BTW (tarief 2017).

Wil je weten of een individuele CV-sessie iets voor jou is? Bel of mail dan met Marieke Langenberg, langenberg@adviesinverandering.nl of 06-53 314 967.