Wie jarig is trakteert! | 05-07-2017

5 juli 2017 is het precies 15 jaar geleden dat ik bij de Kamer van Koophandel mijn bedrijf “Langenberg Advies in Verandering” inschreef. Een moment dat haarscherp in mijn geheugen staat gegrift. Een moment ook dat een prachtig vervolg heeft gekregen, en me veel goeds heeft gebracht. Vanaf de eerste dag draaide mijn bedrijf goed, en dat is (fingers crossed!) al die jaren onverminderd zo gebleven.

Het ondernemerschap past me als een jas en ik haal enorm veel voldoening uit het begeleiden van mensen in relatie tot hun baan. Het is prachtig om te zien als mensen fris, vrolijk en vitaal aan het werk gaan, zijn en blijven en ik ben altijd vereerd om daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Groei en ontwikkeling, ik krijg er geen genoeg van.

Na twaalf jaar als eenpitter te hebben gewerkt zette ik in 2014 de stap naar uitbreiding; als eerste met secretariële ondersteuning in de persoon van Giselle Ras, en een jaar later werden de drie beste en leukste loopbaanadviseurs van het land franchisenemer van Advies in Verandering: Thom de Jong, Karin Löwik en Babette te Winkel. Ik ben blij, dankbaar en trots als ik kijk naar ons mooie team van vijf ervaren professionals, naar wat we voor onze klanten kunnen betekenen, en naar hoe we elkaar aanvullen, spiegelen en inspireren.

Omdat “inspiratie” een centraal thema is bij alles wat we doen, is Langenberg Advies in Verandering partner geworden van Femme Inspiratie, dat op 15 september a.s. in de Lebuinuskerk in Deventer plaatsvindt (www.femme-inspiratie.nl). Een prachtig event en een initiatief waaraan we ons graag verbinden. Wil jij daar bij zijn? Dat kan! We verloten ter ere van onze 15e verjaardag drie toegangskaarten voor Femme onder de likers van dit bericht. Dus ga naar onze Facebook-pagina en misschien ben jij op 15 september a.s. ook aanwezig bij de premiere!

« Terug naar nieuwsoverzicht