Gratis ontwikkeladvies voor 45-plussers! | 22-03-2019

Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen. Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook mensen die tevreden zijn met hun huidige baan kunnen veel baat hebben bij zo’n advies.

Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft daarom de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld voor alle 45-plussers.

Wie een ontwikkeladvies aanvraagt, voert 4 individuele gesprekken met een erkende loopbaanadviseur. Samen kijk je dan naar je huidige werk, naar wat je kunt en leuk vindt, en waar in de toekomst banen voor jou te vinden zijn. De loopbaanadviseur kan je ook helpen om je nieuwe plannen in gang te zetten zodat je je ontwikkeling ook daadwerkelijk vorm kunt geven. Een ontwikkeladvies is voor de deelnemer gratis. 

Er is ook subsidie beschikbaar voor leidinggevenden die hun werknemers willen ondersteunen bij hun ontwikkeling; dat kan individueel, maar ook als groep in de vorm van een training. 

De regeling is nog tot 10 januari 2020 beschikbaar.

Wij van Advies in Verandering zijn Noloc-erkende loopbaanprofessionals en wij voeren deze subsidieregeling in Deventer uit. Wil je meer weten, of heb je belangstelling voor een vrijblijvende (en gratis) kennismaking om te bespreken wat een Ontwikkeladvies jou kan opleveren? Bel dan met Giselle Ras voor het maken van een afspraak. Telefoon: 06-12 630 914. Je bent van harte welkom!

Meer informatie kan je hier vinden.

« Terug naar nieuwsoverzicht