Loopbaan-loop | 01-08-2018

Je werkt, hebt het druk, en neemt misschien onvoldoende de tijd om na te denken over het vervolg van je loopbaan. Of je werkt niet, en komt er maar niet toe om beslissingen te nemen ten aanzien van werk. Herkenbaar…?

Tijdens de loopbaan-loop van Langenberg Advies in Verandering wandel je in een kleine groep door het mooie Plantsoen aan de Singel in Deventer. Onder begeleiding van een zeer ervaren loopbaanbegeleider overdenken & bespreken we al lopend een viertal thema’s, die je aan het denken gaan zetten over dat wat jij kunt en wilt. Daarbij maken we gebruik van datgene wat de omgeving ons biedt.

Inhoud

Je neemt tijdens deze middag je persoonlijke overtuigingen onder de loep, je onderzoekt jouw manier van “zoeken naar werk”, en je kijkt naar je eigen mogelijkheden om te groeien en te bloeien. Hoe kun jij jezelf “stretchen”? Hoe maak je je plannen concreet? Natuurlijk blijft alles binnen de beslotenheid van de groep deelnemers, en mag je van de loopbaancoach verwachten dat zij de veiligheid in de groep borgt en bewaakt.

Na deze middag kun je aan de slag met het uitvoeren van je loopbaanplannen!

Datum

Donderdag 30 augustus 2018

Tijd: 13:00 tot 18:00 uur. We verzamelen om 13:00 uur bij ons kantoor aan de Singel 1 en ronden af vanaf 18:00 uur af met een hapje & drankje bij Het Vogeleiland.

Voor meer informatie, vragen of aanmelding kun je terecht bij Marieke Langenberg via 06-53 314 967

Meer informatie is hier te lezen. 

 

« Terug naar nieuwsoverzicht