Week van de Loopbaan van 14 t/m 19 september 2020 | 17-08-2020

Is duurzame inzetbaarheid al een speerpunt in jullie organisatie?

Het aan boord hebben en houden van betrokken en toekomstbestendige medewerkers wordt steeds belangrijker. Zeker in een steeds veranderende arbeidsmarkt. In heel Nederland zetten daarom Noloc-loopbaanprofessionals hun deuren open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan, van 14 t/m 19 september 2020. Zo kunnen werknemers op laagdrempelige en vrijblijvende wijze kennismaken met een erkende loopbaancoach, en van gedachten wisselen over hun persoonlijke ontwikkeling. Een Leven Lang Ontwikkelen (LLO) is belangrijker dan ooit. Ook managers en HR-verantwoordelijken kunnen meedoen; voor zichzelf, of om een (beter) beeld te krijgen over de manier waarop (loopbaan-) ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid ook voor hun organisatie goed kan werken.

Wil je meer energie, bevlogenheid en werkgeluk in je bedrijf? Stilstaan bij ontwikkeling? Weten waar jouw kwaliteiten liggen, of hoe je een volgende stap in je loopbaan aan kunt pakken? Kom dan in de Week van de Loopbaan naar Langenberg Advies in Verandering in Deventer! Je kunt in deze week een afspraak maken voor een gratis individueel loopbaangesprek met een van onze drie Noloc-erkende Loopbaanprofessionals. Je kunt ook meedoen aan een van onze gratis workshops. In het schema zie je precies wat we op welke dag voor je organiseren. Je bent van harte welkom aan de Bergweidedijk! 

Let op: Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Dat doe je door een mail te sturen naar langenberg@adviesinverandering.nl waarna wij je deelname bevestigen. Wacht niet te lang, want vol is vol! En natuurlijk werken wij Corona-proof en houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen.

« Terug naar nieuwsoverzicht