Team

Team

Oprichter en eigenaar van Langenberg Advies in Verandering is Marieke Langenberg. Vanuit ruim 20 jaar praktijkervaring, ondersteund door theoretische studies en persoonlijke belangstelling, heeft zij binnen het loopbaan- en verandervak een ruime expertise opgebouwd. Sinds de start in juli 2002 verwierf het bedrijf een uiteenlopende klantenkring, met opdrachtgevers in heel Nederland. Wij werken vanuit de overtuiging dat mensen van nature neigen naar ontdekken, leren en ontwikkelen. Dit uitgangspunt vormt de basis voor elk verandertraject. Steekwoorden in de samenwerking met opdrachtgevers en cliënten zijn: transparantie, humor, zakelijkheid, zorgvuldigheid en vertrouwen. Organisaties veranderen immers pas echt, als mensen kunnen leren.

Inmiddels bestaat ons team uit 5 personen. Naast Marieke Langenberg zijn dat Karin Löwik (trainer/coach en loopbaanadviseur), Thom de Jong (trainer/coach en loopbaanadviseur), Babette te Winkel (coach en loopbaanadviseur) en Giselle Ras, secretariaat.
Langenberg Advies in Verandering is Cedeo-erkend op basis van zeer hoge klanttevredenheid. Daarnaast zijn de loopbaanadviseurs en coaches geregistreerd in het beroepenregister van Noloc en voeren zij de beschermde titel ‘erkend loopbaanprofessional’.
Op deze site vind je meer informatie over de verschillende soorten dienstverlening, aanpak, achtergrond en opdrachtgevers. Meer weten? Bel of mail ons dan rechtstreeks voor vrijblijvende informatie of een kennismaking!