Coaching header

Groei in je werk!

Soms helpt het enorm als je niet in je eentje met werkdilemma’s aan de slag hoeft. Laat je ondersteunen door een externe coach!

In een serie individuele gesprekken werk je samen met je coach aan het doel dat jij wilt bereiken. De gesprekken vinden plaats op ons kantoor in Deventer, even weg van je werkplek, in alle vertrouwelijkheid. Van mij als coach mag je verwachten dat ik naar je luister, kritische vragen stel, je help met het lijn aanbrengen in je gedachten, en dat ik je wijs op je sterke kanten en kwaliteiten.

Zo word je sterker en groeien je zelfvertrouwen, daadkracht en energie. We werken met opdrachten, casussen uit jouw eigen werkpraktijk, en ondersteunen dat soms met theorie die voor inzicht kan zorgen. Het belangrijkste is dat coaching altijd heel praktisch is; na ieder gesprek kun je zelf concrete stappen zetten en met je plannen en acties aan de slag.

Aan de slag? Via de button leg je direct contact!

Een coach inschakelen kan bijvoorbeeld als je:

  • “gedoe” ervaart in je werk, of in je team;
  • Voelt dat je onvoldoende zelfvertrouwen hebt;
  • Je wel wat beter zou willen profileren in je werk;
  • Last hebt van werkdruk of stress;
  • Je wilt ontwikkelen naar een hoger plan, en dat liever niet alleen doet;
  • Na uitval/ziekte weer gaat re-integreren in je baan;
  • Een leidinggevende functie hebt en een extern klankbord wilt hebben;
  • Aan de slag wilt met thema’s als communicatie, samenwerking of (persoonlijk) leiderschap.

Positief

We werken op basis van principes uit de Positieve Psychologie. Dat is een stroming binnen de psychologie die uitgaat van wat iemand goed kan, in plaats van (zoals in de klassieke aanpak) het accent te leggen op problemen, tekortkomingen of negatieve aspecten van werk. Vanuit Positieve Psychologie kijken we naar dat wat het leven de moeite waard maakt, naar sterke kanten, veerkracht en zelfvertrouwen.

 

Voor alle duidelijkheid: Het gaat niet alleen maar over de 'blije' kant van het leven. Positieve Psychologie werkt ook bij het overwinnen van tegenslag en problemen. Uit onderzoek blijkt dat oplossingen vanuit de Positieve Psychologie op meer draagvlak kunnen rekenen, en leiden tot toegenomen zelfvertrouwen en optimisme.

Groeien kost tijd! Daarom geloven we niet in 'quick-fix'-oplossingen en werken we met coachprogramma’s van 3 of 6 maanden. Neem vrijblijvend contact op voor een (gratis) kennismakingsgesprek om te bespreken of coaching jou verder gaat helpen.

Contact? Klik hieronder!