Persoonlijk leiderschap

Neem de leiding over jezelf!

Zichtbaarheid

Ken je dat, het gevoel dat anderen (collega’s, klanten, je manager) er net wat beter in slagen om zich 'in the picture' te werken? Geven ze jou wel eens de tip om je wat meer te profileren, terwijl jij soms van het woord alleen al de rillingen krijgt? Dan kan het helpen om in een persoonlijk coachtraject te werken aan je eigen impact en leiderschap. Samen gaan we op weg naar meer zichtbaarheid, op de manier die bij jou past. Dat doen we op een praktische positieve wijze die z’n oorsprong heeft in de Positieve psychologie.

 

Bij ons geen langdurig gegraaf in je verleden – dat draag je nou eenmaal bij je, en dat kun je niet meer veranderen. Wat je wel kunt doen? Je verdiepen in het onderwerp (ook theoretisch), samen met je coach kijken naar dat wat je al wel kunt, dat uitbreiden, kleine stappen voorwaarts zetten, en oefenen met nieuw gedrag. Net zolang tot jij tevreden bent, je zelfvertrouwen groeit, en je concrete vooruitgang boekt. Meer zichtbaarheid gaat gepaard met lef en flair, en dat brengt je in je werk veel meer waardering, kansen en werkplezier.

Coaching werknemers en bedrijven in Deventer - actueel

Rise & Shine!

Deze workshop van één dag is een enorme booster voor je zelfvertrouwen! Het is dan ook elke keer weer een feest om de workshop te geven. Misschien heb je wel (een beetje, of veel) last van het “Impostor Syndrome”; het onterechte gevoel dat je eigenlijk niet goed genoeg bent voor je taak, en ieder moment door de mand kunt vallen. Dan ben je niet de enige! In een groep van 4 tot 8 deelnemers werken we aan mindset, jouw kwaliteiten en overtuigingskracht.

Je belemmerende overtuigingen ruil je in voor stimulerende overtuigingen en trots, en je verzamelt complimenten. Je leert hoe je een goede indruk maakt, hoe je rust bewaart in lastige situaties, en hoe je je stevig en met impact kunt presenteren. Je groeit!

 

Deze workshop geven we een paar keer per jaar op ons kantoor in Deventer. Meld je vrijblijvend aan. Bij voldoende deelnemers plannen wij in overleg een datum. Natuurlijk besluit je daarna definitief pas over je deelname. We organiseren de workshop ook voor een team of groep, en komen dan naar de locatie die jij bepaalt. Dus heb je belangstelling om mee te doen, en ken je nog minimaal 3 anderen die dat ook hebben? Dan horen we dat graag en spreken we de datum en locatie samen met jou af.

Iets voor jou? Klik op de button!