Wil jij ook fris & vrolijk aan het werk?

Wees dan van harte welkom op de website van Advies in Verandering, adviesbureau voor loopbaan- en organisatieontwikkeling in Deventer.

Heb je behoefte aan verandering van werk, maar twijfel je over de juiste richting of heb je zelfs geen idee wat je (nog meer) zou willen en kunnen? Of weet je wel wat je wilt, maar wil je advies over de meest effectieve aanpak om succesvol de arbeidsmarkt op te gaan? Vind je het moeilijk om jezelf te laten zien, in je eigen organisatie, in netwerkgesprekken of op de arbeidsmarkt? Ben jij leidinggevende of ondernemer, is het tijd om jouw team een stap te laten zetten in samenwerking en communicatie, of vraag je je af of je op het juiste spoor zit met je bedrijf?

Dan ben je hier aan het goede adres! Al sinds 2002 helpen we mensen met bovenstaande vragen om fris en vrolijk aan het werk te gaan én te blijven. Zo dragen we bij aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. We werken voor tal van organisaties in heel Nederland; in de zorg, het onderwijs, de techniek, de overheid en in de financiële wereld. We zijn specialist in Werkgeluk en Positieve Psychologie. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking om te zien of onze aanpak jou bevalt.

Werk je bij de Rabobank of bij Achmea? Omdat we daar preferred supplier zijn, kun je je via de interne systemen bij ons aanmelden voor een gesprek.

Meer info